آیا میزان مهریه کاهش می‌یابد؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (جمعه، ۱۸ مهرماه ۱۴۰۴) | دمای مشهد امروز به ۳۱ درجه می‌رسد پیش‌بینی بارش باران و رعد و برق در برخی مناطق (۱۸ مهر ۱۴۰۴) شیدایی: آمادگی برای بحران ها، هدف مسابقات عملیاتی دوام ثامن نخستین شاخص توسعه کشور، آموزش و پرورش است | سخت‌ترین دوره تحصیلی، دوره ابتدایی است زمان پرداخت معوقات متناسب سازی حقوق بازنشستگان اعلام شد (مهرماه ۱۴۰۴) پایان مأموریت دزد «ضبط و آچار» در خیابان‌های مشهد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) کاظمی عنوان کرد: افزایش ۶۷ درصدی بودجه آموزش و پرورش در سال ۱۴۰۴ خبر جدید در خصوص واریز معوقات حقوق بالای ۲۰ میلیون تومان بازنشستگان تأمین اجتماعی (۱۷ مهرماه ۱۴۰۴) صدور هشدار سطح زرد هواشناسی خراسان رضوی در پی پیش‌بینی افزایش شدت وزش باد (پنجشنبه، ۱۷ مهر ۱۴۰۴) شرایط بهره‌برداری مادران شاغل از کاهش سن بازنشستگی چگونه است؟ ناگفته‌های رئیس سازمان بهزیستی از جنگ ۱۲ روزه | روایت اعلام آمادگی ۲۲ هزار پزشک متخصص برای خدمت رایگان در عرض ۲۴ ساعت! درباره مجله «پست و تلگراف» که توسط اداره پست ایران منتشر شده است | اولین نشریه اداراتی ایران مددجویان در راه خانه بخت | آیین اهدای ۳۱۳ سری جهیزیه به زوجین تحت پوشش بهزیستی در خراسان رضوی برگزار شد آیا کودک بدغذا به مکمل نیاز دارد؟ چرا نباید چایی را دوباره گرم کرد؟ شهادت مأمور پلیس مواد مخدر در جاده زاهدان _ نهبندان + (۱۷ مهر ۱۴۰۴) معوقات بیمه تکمیلی بازنشستگان تأمین‌اجتماعی چه‌زمانی پرداخت می‌شود؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۱۷ مهرماه ۱۴۰۴) | فعلاً خبری از بارش باران نیست نقش کلیدی ژنتیک در درمان کودکان ناکامی در استفاده از موتورسیکلت‌های برقی در ناوگان پستی خراسان رضوی پیش‌بینی هواشناسی کشور (۱۷ مهر ۱۴۰۴) | ورود سامانه بارشی به کشور در اوایل هفته آینده مشهد ۱۰۰۰ پرستار کم دارد | کمبود ۴۰ درصدی پرستار در مراکز درمانی شهر رئیس سازمان بهزیستی کشور: مدارس، کانون جدید فرهنگی و اجتماعی محلات می‌شوند | طرح «سلام»، مقدمه خدمات جدید به اقشار مختلف مردم تشریح اولویت‌های سازمان تأمین اجتماعی | طرح‌هایی برای عبور از ناترازی و توازن مالی در حال اجراست گلایه از  صف‌های طولانی ام آرآی در مشهد  | فقط ۱۹ دستگاه برای چند میلیون نفر هر دمنوشی درمان نیست | هشدار پزشک طب سنتی درباره مصرف خودسرانه دارو‌های گیاهی شربت سرفه ساخت هند کودکان را می‌کشد؛ نخورید! آمار ازدواج و طلاق طی شش‌ماهه نخست ۱۴۰۴ در خراسان‌رضوی | ازدواج اوج گرفت، طلاق عقب‌نشینی کرد
سرخط خبرها

آخرین جزئیات از مرگ «آزاده نامداری» | او با همسرش در آخرین روز‌ها روابط صمیمانه داشت

  • کد خبر: ۶۲۸۲۱
  • ۱۴ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۳:۵۲
آخرین جزئیات از مرگ «آزاده نامداری» | او با همسرش در آخرین روز‌ها روابط صمیمانه داشت
آزاده نامداری در یک دفتر مشق ۴۰ برگی، در چند خط با دخترش درددل کرده و گفته بود که از وضعیت زندگی‌اش راضی نیست. پس از آن درخصوص اموالش تعیین تکلیف کرده بود که شبیه به وصیت‌نامه بود.

به گزارش شهرآرانیوز، در بین همه حوادثی که در نوروز امسال در پایتخت رخ داد، مرگ دردناک آزاده نامداری، مجری سابق صدا ‌و ‌سیما افکار عمومی را به‌شدت تحت‌الشعاع قرار داد؛ حادثه‌ای که مردم زیادی را در شوک فرو برد و با حواشی زیادی همراه شد. این گزارش آخرین جزئیات از ماجرای مرگ این مجری معروف و مرور جنایاتی است که در تعطیلات نوروز امسال رخ داد.

 

محمد شهریاری، سرپرست دادسرای جنایی تهران درخصوص جزئیات این حادثه می‌گوید: ساعت ۱۹:۳۰ هفتم فروردین‌ماه بود که گزارش مرگ آزاده نامداری اعلام شد و با توجه به حساسیت موضوع شخصا به همراه قاضی حبیب‌الله صادقی، بازپرس ویژه قتل و اکیپ تشخیص هویت و کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی تهران در محل حادثه که آپارتمانی در طبقه هفتم برجی در خیابان مهستان شهرک غرب بود، حاضر شدیم.  جسد با لباس راحتی و خانگی بود و نکته‌ای که حائز اهمیت بود، این بود که خانه خانم مجری کاملا تمیز و مرتب بود.


وقتی ما در صحنه حاضر شدیم، پدر متوفی هم حضور داشت. آنها از مرگ دخترشان به‌شدت شوکه و متاثر بودند. با انجام تحقیقاتی که از مادر متوفی انجام دادیم، وی گفت که تصور می‌کرده دخترش با داماد و نوه‌شان به سفر رفته باشند، چراکه همسر خانم نامداری برای دیدن مادربزرگش راهی شمال شده بود. این درحالی بود که همسر خانم نامداری که همراه دخترشان در سفر بود نیز تصور می‌کرد که او در منزل پدر و مادرش است. به همین دلیل تماسی بین آنها رد و بدل نشده بود به جز چند پیامک که شوهر وی از او خواسته به خانواده‌اش اطلاع بدهد که همراهشان به سفر نرفته است.

 

شهریاری درخصوص زمان مرگ خانم مجری می‌گوید: پزشکی قانونی زمان مرگ متوفی را بین ۳۰ تا ۴۰ ساعت قبل از پیداشدن جسدش تخمین زد و این درحالی بود که هیچ‌گونه آثار ضرب و جرح روی بدن وی دیده نمی‌شد. از سوی دیگر وی بعد از رفتن همسر و دختر خردسالش به سفر، در خانه تنها بوده و بررسی‌ها حکایت از این داشت که در این مدت هیچ‌کس وارد آپارتمان آنها نشده است. 

 

سرپرست دادسرای جنایی تهران ادامه می‌دهد: با انجام تحقیقات بیشتر دست‌نوشته‌ای از خانم نامداری کشف شد که خطاب به دختر خردسالش نوشته شده بود. وی در یک دفتر مشق ۴۰ برگی برای دخترش جملاتی نوشته بود که چیزی شبیه به خداحافظی بود. البته در چند خط با او درددل کرده و گفته بود که از وضعیت زندگی‌اش راضی نیست. پس از آن درخصوص اموالش تعیین تکلیف کرده بود که شبیه به وصیت‌نامه بود. پیداشدن این دفتر فرضیه خودکشی را قوت بخشید. چراکه متخصصان پزشکی قانونی نیز پس از معاینه اولیه جسد اعلام کردند که احتمالا وی به‌دلیل مسمومیت دارویی جان باخته است. با این حال، جسد برای انجام آزمایشات سم‌شناسی و علت اصلی مرگ به پزشکی قانونی انتقال داده شد.

 

در ادامه تحقیقات مشخص شد که خانم نامداری قرص‌های ضدافسردگی و اعصاب و روان مصرف می‌کرده است که روز حادثه بخشی از این داروها در خانه وی کشف شد. حتی نسخه پزشکی نیز پیدا و این فرضیه مطرح شد که خانم نامداری عمدا اقدام به مصرف بیش از حد داروها کرده است. شهریاری درخصوص شایعات مطرح‌شده در فضای مجازی نیز می‌گوید: من و همکارانم و ماموران، از ساعت۲۰ که به محل حادثه رسیدیم تا ساعت یک بامداد یعنی حدود ۵ ساعت به‌صورت دقیق صحنه جرم را بررسی کردیم. هیچ نشانه‌ای از جنایت یا اینکه متوفی باردار بوده یا اینکه تهدید می‌شده وجود نداشت. حتی با انجام کالبدشکافی نیز موضوع بارداری خانم نامداری منتفی شد. وی درباره شایعات مطرح‌شده درباره اختلاف خانوادگی متوفی نیز می‌گوید: پدر و مادر خانم نامداری روابط متوفی و شوهرش را خوب توصیف کردند و گفتند که آنها هیچ اختلافی با هم نداشتند و زندگی آرامی داشتند. ضمن اینکه بررسی آخرین پیامک‌های رد و بدل شده بین متوفی و شوهرش نیز نشان می‌دهد که آنها هرچند اختلافات کوچک و معمولی داشته‌اند اما در آخرین روزها رابطه صمیمانه‌ای داشته‌اند.

 

منبع: روزنامه‌همشهری


اینجا ببینید:

 

روایت‌های مختلف از مرگ مشکوک «آزاده نامداری» + فیلم

 

شعر خواندن مهدی يراحی بر سر مزار «آزاده نامداری» + فیلم

 

افشاگری رضا داودنژاد درباره مرگ عسل بدیعی پس از ۸ سال + فیلم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->